Stacks Image 8
Bassundervisning på tomannshånd

   En av de viktigste tingene ved å lære å spille bass er den rette veiledningen, motiverende undervisning og lysten til å spille. Mitt mål er å lære nettopp deg disse tingene. Jeg har et solid repetoir innenfor de fleste former for rock, pop, jazz og nyter også å improvisere fritt. Jeg har med andre ord erfaring i de fleste vestlige populære sjangrer. Jeg underviser i både elbass og kontrabass.

I mitt eget arbeid innenfor musikk liker jeg å mikse sjangere, bryte regler og krysse grenser. Ikke vær redd for å spørre meg om hva jeg kan lære deg. Klikk her for å lese ulike studenters mening om undervisningen min. Undervisningen blir hos meg privat i mitt dertil innredede øvingsrom kalt "Bomberommet" som er beliggende i Kong Oscars Gate 90A i Bergen sentrum. Undervisningen foregår på ettermiddagen/kvelden i 45 minutters timer.

Altenativet til å møte opp personlig er å motta
online bassundervisning over Skype eller FaceTime. Prisen for undervisningen er den samme som en vanlig time, men dette er et bra alternativ når transport og lokasjon er en utfordring. Ta kontakt for å avtale time.

Jeg kommer fra en familie av lærere/pedagoger, er selv utdannet elektrisk bassist og musikkpedagog hvorved jeg har tilegnet meg musikalsk viten og lært å verdsette viktigheten av et bra lærer/elev-forhold. Jeg er ikke tilhenger av terping og vi finner ut hva som er det rette for deg i felleskap. Opplegget blir skreddersydd spesielt til deg etter dine forventninger til musikalsk innhold og din tekniske kompetanse.

Pris per leksjon (45min): 375,- NOK